Sunday, May 29, 2011

Berfikir. ITU & INI.

Assalamualaikum. salam maghrib belog.. hm, solat sudah, mengaji pun sudah.. aku blurr atas katil tadi. Berfikir, nak buat apa ya? hm, peluk bantal busuk ni lama2 konfom aku tertidur (memang sengaja pecah tembelang ada bantal busuk walau telah berumur 22) :) mana2 orang yang tak dapat menerima nya, hm, sila beredar.. haha, okayy, I'm sorry, saya bergurau sahaja.. *cuak2* hm, memang dari kecil ada habit yang pelik.. iaitu menggentel bucu bantal.. (okay, habis jatuh saham lepas dedah perangai buruk) haha :P hm nak buat macam mana, tiada siapa yang menegah.. hm, mintak2 suami aku besok tak menyampah dengan perangai aku tu..haha. okay enough bout that!

Hm, so aku pun bangun la dari katil dan terus meng-on-kan laptop.. hm, facebook dah aku hadap dari petang sampai before maghrib tadi.. hmm, ape mahu buat terpaksa lah on blogger (eleh padahal dari pagi dah niat nak post something todayy) hahaha.. hm.. so belog, what's up!

hm, nak berceloteh pasal apa ya?




kehidupan masa kini?






kehidupan masa lampau?






duit?






cinta?






keadaan ex-boyfriend?






kawan2?



Haha, hm sebenarnya memang banyak yang aku nak ceritakan. Al-maklumlah, dah cuti semester ni baru lah ada masa nak mengadap belog hari2. hm, aku tak sangka, bila dah further degree ni, masa aku akan bertambah singkat. In fact, sejak aku further degree ni, aku mampu untuk tak tidur sampai ke subuh semata2 untuk study. hm, hebat betul aku ni (mengada2 puji diri sendiri) :p hm..

Belog, aku akan sambung mencoret malam nanti, insyaAllah. aku nak jalankan tanggungjawab sebagai anak pula. (cakap je la nak tolong cik salmah/mak kemas meja makan) haha.. okayy..


bye!

i love you..


2 comments:

  1. p la cari bantal hd wangi sket... =)

    ReplyDelete
  2. hahaha..okayy... (saya dah sangat malu sekarang) haha~

    ReplyDelete