Thursday, February 24, 2011

berdarah? alamak.

assalamualaikum. hai belog. hm, seperti biaasa, ke-busy-an membuatkan aku jarang nak update kau sekarang.. harap kawan2 memahami. huhu, hari ni.. aku telah menjadikan diri aku seperti beruang. haha.. tidur lama betul petang tadi. hm penat la. siapa yang sedang menjadi pelajar, akan tahu betapa penat nya. sebenar nya fizikal tak lah penat sangat.. tetapi mental.. terlalu banyak berfikir, otak terlalu kerap di-perah. hahaha... ~

hm, belog, mesti cam pelik kan, dah kenapa la title post aku tu berdarah? alamak. haha, tak ada ape pun.. ni haa, tangan aku ni, tergores pintu bilik air.. berdarah pulak.. hahaha..

hm, belog, ada keje nak di buat.. selamat malam. kawan2, i love you all.. nanti la aku update panjang2.

bye2.




muah.

1 comment:

  1. muwahhh...
    sian tgn berdarah.. aku la y buat 2 kan
    =)

    ReplyDelete